De gezonde snack die lang mee gaat!

F.A.Q.

Hoelang zijn de Himalayan Dog Chews houdbaar?

Himalayan Dog Chews hebben een vervaldatum van ongeveer 5 jaar vanaf de datum van openen van de verpakking , mits zij op een droge plek worden bewaard.Is de melk in de Himalayan Dog Chews niet slecht voor honden?

Melk in zijn ruwe vorm is wat moeilijker voor honden om te verteren. Zodra deze melk omgezet is in kaas, verandert het eiwit waardoor het gemakkelijker verteerd.
Daarnaast is ons product langdurig kauwbaar waardoor de hoeveelheid melk die een hond ineens kan consumeren beperkt blijft.
Bij ongeveer 10% van de honden die dit product consumeren is lichte slappe ontlasting geconstateerd, deze is overigens niet blijvend en gaat vanzelf over.
De meeste en of alle lactose is al verwijderd door het kookproces en daardoor ook geschikt voor lactose intolerante honden.Zit er zout in de Himalayan Dog Chews?

De hoeveelheid zout in de Himalayan Dog Chews zijn verwaarloosbaar.Wordt mijn hond niet dik van de kaas?

Het vetgehalte in de kaas is minder dan 1% in het gehele product.Wat als mijn hond een groot stuk doorslikt?

In de 3 jaar dat dit product getest is zijn er nooit medische problemen ontstaan door het inslikken van grote of kleinere stukken, de Himalayan Dog Chews zijn overigens volledig verteerbaar.Welke maat wordt aanbevolen?

Er is geen maat te groot, u kunt altijd een groter stuk geven aan een kleinere hond. Normaal gesproken is de kleine maat geschikt voor honden onder de 10 kilo, medium maat voor honden van 10 tot 25 kilo en de grote maat voor honden boven de 25 kilo.


Wij raden aan om de hond niet alleen te laten met de Himalayan Dog Chew evenzo als met alle andere hondenkauwproducten.De producten in deze categorie zijn momenteel niet op voorraad en daardoor niet zichtbaar.

kluiven-promise

Bel ons

024-6420315

100% natuurproduct

Zonder conserveringsmiddel

Splintert niet!

Een natuurlijke tandenborstel

Gaat lang mee!

Gemaakt van een duurzame bron

Himalayandogchew.nl